Om oss

BCC Event STI er en allmennyttig stiftelse og et «fellestiltak» i BCC-forbundet, med base i Moss. Vi har som formål å planlegge og arrangere allmennyttige kristne arrangementer for BCC-forbundet og Brunstad Ungdomsklubb på Oslofjord Convention Center.

Les mer

Organisasjonskart
Nøkkeltall
  • Antall arrangementer: I 2024 planlegger vi å arrangere totalt åtte BCC-stevner, tre BUK-ungdomscamper og to BCC-frivillighetshelger på vegne av BCC-forbundet. 
  • Over 100 000 deltakere fra mer enn 20 land: Forventet antall deltakere per arrangement varierer fra 4 000 til 12 000. Deltakere kommer fra ulike land over hele verden. 
  • Totalbudsjett: Som en allmennyttig ideell organisasjon har vi ikke som formål å gå med overskudd. Vi opererer med et driftsbudsjett som hovedsakelig finansieres med tilskudd fra BCC-forbundet og deltakeravgifter. Vi er avhengig av at inntektene utligner kostnadene.
  • Ansatte: BCC Event STI har for øyeblikket 33 fulltidsansatte, 14 deltidsansatte og 33 medarbeidere som er en del av YEP-programmet, fordelt på 35 ulike roller. Gjennomsnittsalderen for teamet er 32 år, og inkludert YEP er gjennomsnittsalderen 28 år. Vi har et multinasjonalt team med åtte ulike nasjonaliteter, totalt 22 nasjonaliteter inkludert YEP. 

Våre verdier

We are pioneers

We are driven by love

We take ownership

We are pioneers

We are driven by love

We take ownership

BCC Event Stiftelsen er en allmennyttig organisasjon i BCC-forbundet, dedikert til å planlegge og arrangere kristne arrangementer på Oslofjord Convention Center. Vårt team av faste ansatte samarbeider tett med tusenvis av frivillige for å skape uforglemmelige og berikende opplevelser for deltakere fra hele verden.

Kontakt 

Hovedkontor: Vålerveien 159, N-1599 MOSS event@bcc.no